<< terug

Contact

Adres:  Jansstraat 73, 2011RW Haarlem
Telefoon:  023-5421800 / 06-12290081 
Mailadres:  info@1000graden.nl
Je kunt het atelier op afspraak bezoeken. Tijdens werkuren in het atelier kun je aanbellen om de collectie tegels, tegeltableaus en servies te bekijken.  We verkopen direct uit atelier, via de webshop en we ontwerpen en maken in opdracht.
We zitten op 10 minuten loopafstand van station Haarlem

Handmade with fire

Bea Peters werkt al 26 jaar op keramiek. Samen met Chiel Kleipool zijn zij het creatieve team van 1000graden, wat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in het maken van tegeltableaus. " Een tegeltableau is eigenlijk een schilderij op tegels. Schilderen, glazuren, printen en spatten. Alles heeft zo z'n eigen uitstraling en mogelijkheden. Het werken in een ambacht geeft mij de mogelijkheid om in samenwerking met de opdrachtgever tot een uniek en persoonlijk resultaat te komen." "Met tegels kun je heel veel doen en zo'n leuk resultaat bereiken." Ze haalt inspiratie uit mediterrane motieven maar ook flora en fauna zijn een onuitputtelijke bron voor de schilderingen. Naast de voorstellingen op tegels maakt Peters patronen op tegels. Dit wordt gedaan in een zeefdruk, druktechniek of iedere tegel word met de hand geschilderd in 1 patroon.

Beeldmateriaal voor publiciteit

We sturen je HR beeld op aanvraag.

Verkooppunten en samenwerking

De handgemaakte tegeltableaus van 1000graden zijn exclusieve producten. We werken samen met interieuronwerpers, tegelshowrooms en winkels. Daar kun je ons werk, of foto's van ons werk bekijken. Zij kunnen je adviseren en een tableau op maat bestellen.
VTwonen webshop
Intercodam / Amsterdam
Eveline interieur / Bloemendaal
De Patroonfabriek / Rotterdam
Vos interieur /  Groningen
Kol tegels / Haarlem
Windsor Bathroom company /  Amsterdam - Leeuwarden
Lacanche / Tull en 't Waal

Informatie aanvragen

Velden met een * zijn verplicht