<< terug

Tegels en Tegeltableaus voor iedere plek!

Geef je interieur een persoonlijk en decoratief accent. Met een handgemaakt tegeltableau kun je sfeer geven aan de ruimte. Het is een unieke "finishing touch" in de keuken of badkamer. Wij vinden het leuk om je te inspireren en veel mogelijkheden te laten zien.  Wij laten ons ook inspireren!  Door oude technieken en tegelpatronen uit Portugal en China bijvoorbeeld. Dat verwerken we in hedendaagse ontwerpen en toepassingen.
Hoe werkt het?

Een tegeltableau kan los opgeplakt worden, of geintegreerd tussen tegels.
Het tegelen kan op een gestucte muur, of voordat de muur gestuced wordt.
Plakken op een plaat is ook mogelijk.
Wij adviseren over de afmeting, plaatsing en de voegbreedte van de tegels.
Bij al onze afbeeldingen kun je informatie aanvragen.  Vul het formulier in en wij zullen snel reageren en een prijsberekening maken.

Handmade in Haarlem

In het atelier van 1000graden schilderen we met de hand op tegels. Kleurpigmenten worden gemengd en de illustratie wordt met penselen aangebracht op het glazuur.

Stookkelder

Het lijkt wel of de tijd eeuwen heeft stilgestaan als je de 15e eeuwse kelder met keramische oven ziet bij 1000graden. Al in 1590 kwam porceleynbacker/geleybacker Willem Jansz Verstraeten naar het Begijnhof in Haarlem waar hij een majolica bakkerij begon. Om de hoek ligt ons atelier aan de Jansstraat. De stookkelder van 1000graden dateert uit dezelfde tijd. We hebben 2e atelier met grote oven in de Waarderpolder in Haarlem. Daar werken we aan projecten.

Tegeltableaus DIY

Een tegeltableau opplakken is nog nooit zo eenvoudig geweest!  In de webshop is volop keuze uit tegeltablaus in klein formaat die op de muur geplakt kunnen worden met plaknoppen. Deze noppen worden meegeleverd en je hebt dus geen kit nodig.  Het is ook mogelijk het tegeltableau op een houten plaat te plakken ( 3a4mm. dik)  waardoor je het altijd weer kunt verplaatsen.

Informatie aanvragen

Velden met een * zijn verplicht